Reviews from Cafetaria Charly Apeldoorn

Recent reviews

4.0
Roc
23 February 2024

Snacks waren warm , patat erg koud. Vrij jammer aangezien Charly's op 3 min loop afstand van mijn huis is.

Familie
22 February 2024

Bijna alleen maar opnieuw gebakken friet in het bakje aangetroffen, dit is niet wat ik verwacht als ik vers bestel.. Uiteindelijk zeker de helft laten staan, niet te eten die opgebakken friet..

Rianne
18 February 2024

Heerlijk weer! Altijd vers en knapperig. En voor de verwachte bezorgtijd bezorgd. Super!

I. Bosch
17 February 2024

Patat was niet doorbakke, meer als een uur moeten wachten en belachelijk hoge prijzen vergeleken met andere Charlie vestigingen en andere snackbaren.

Bloem
12 February 2024

Lekker eten en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria Vergouwe
3 February 2024

Alles geleverd volgens bestelling en Bezord op de afgesproken tijd

Stefanie
30 January 2024

Lekker gegeten en vriendelijk geholpen!

Karin
26 January 2024

Heerlijk gegeten

Rangkouw
20 January 2024

Ik heb 2 keer betaald

Angelique
24 December 2023

We hebben voor 5 personen patat besteld, maar hadden echt tekort (2 volwassenen en 3 kinderen). Normaal was de portie voor 5 personen ook veel groter

Tijmen
23 December 2023

De patat was smerig en frikandeletje lag telang in t vet

Priscilla Broekhuis
22 December 2023

Het duurde wat langer dan gemiddeld maar dit kan natuurlijk gebeuren, geen probleem. Maar de patat was erg donker van kleur maar daarnaast ook erg hard gebakken, daardoor viel dit wat tegen, wij kregen de indruk dat de frituurvet wat oud was, omdat ook de snacks erg donker van kleur waren. Ik eet of bestel wekelijks bij jullie maar dit viel wel een beetje tegen.. verder zijn we altijd erg tevreden.

Frank
20 December 2023

Slappe patat het zag er uit als of het aangereden was door een intercity Deed de prijs geen eer aan hier bestellen we niet meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GP46
13 December 2023

Prima bezorging. Maaltijd goed heet.

Hanneke Heinen
10 December 2023

Veel minder patat dan anders. Berehap uitgedroogd, zwarte uien en weinig pindasaus. Tegenvaller vandaag

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
10 December 2023
Jeroen
6 December 2023
Koldenhof
1 December 2023

Top

christiaan pieters
24 November 2023

Snacks erg hard gebakken (donker) Kaas van de soufflé was gewoon droog ipv zacht en smeuïg.. frikandel bijna krokant

Claudia
24 November 2023

Prima geleverd. Het enige minpunt was de berenklauw deze was veel te lang gebakken.

Stefan
24 November 2023

Ik vind het raar dat ik een bestelling via internet doe om kwart over 5 en dan een afhaaltijd krijg van kwart voor 6 en er dan sta en pas om 5 voor 6 mijn bestelling gepakt zie worden om bereid te worden. Beetje nutteloze afhaaltijd dan

Dave Pilon
23 November 2023

het was weer lekker hoor :)

harry paalman
16 November 2023

bestelling was bezorgen EN zij dachten afhalen, dus na overleg opnieuw maar moest ineens een heel ander bedrag bijbetalen als bezorgkosten, heel vreemd !!!!!

mandy
12 November 2023

Let op dat het recht op blijft patat op de kop in de zak . Frikandel speciaal op de kop al het saus lag in het zakje echt zonde

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GP46
8 November 2023
Monique Kleinlooh
29 October 2023

Niet van jullie gewend. Veel te laat!

GP46
27 October 2023

Goed warm en snelle bezorging

Kers
26 October 2023

Er was iets mis met de bestelling en met 10 minuten stond de bezorger weer aan de deur met een zeer ruim goedmaakportie. Ook speeltjes bij het kindermenu zijn leuk!

Sander
15 October 2023

Voor 2 personen €30, kwijt zijn vind ik echt veel, maar een grote friet moet dan wel groot zijn en goed doorbakken . Vanavond was het slappe friet met heel veel restjes friet zonde.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolijn
7 October 2023

Frikandellen hadden iets korter gebakken mogen zijn. Ook was de bestelling helaas niet compleet.

John
7 October 2023
Harold
6 October 2023

Heerlijk gegeten

Johan
27 September 2023
Gerda van den Dam.
23 September 2023

Lekker en optijd klaar. đź‘Ť

Tom
9 September 2023

Online bestellen en afhalen ging prima. Hoge prijzen met hoge meerprijzen van sauzen, maar daar is deze snackbar volgens mij geen uitzondering in. Snacks waren allemaal prima. De gezinszak friet was goed van formaat, maar zachte frieten.

Miranda
1 September 2023

Goed doorgebakken patat en nog lekker warm toen het geleverd werd. Top!

Onbekend
31 August 2023

Helaas waren de bitterballen gisterenavond koud die bezorgd werden

Wilma
27 August 2023

Bezorging zou 20 minuten duren .met 15 minuten waren ze er al super

Wim
21 August 2023
Jannet
20 August 2023
Nick Gebhard
16 August 2023

Ik had een grote vriend bestelt, kreeg een kleine friet, het was serieus een klein bakje. Veder zat de saus aan de zak en half buiten het bakje. Vlampijp was plat toen ik hem uit het zakje haalde en niet meer warm. Waarom ik niet heb terug gebeld omdat ik serieus erge trek had en anders weer een 30-40 minuten had moeten wachten. Al met al weet ik niet of ik nog een keer wat bestel.

Dorien
12 August 2023

Altijd lekker snel en goed eten.

Wil Elsendoorn
25 July 2023
Karin
20 July 2023

Het eten was weer heerlijk maar misschien beter opletten met verpakken dubbele bakjes namelijk

Dennis
19 June 2023

Ik plaats eigenlijk nooit een revieuw. Wij bestellen regelmatig bij jullie en het is eigenlijk altijd top! Snelle bezorging, lekkere patat. Wij vragen altijd om doorbakken, dit is nog geen 1x mis gegaan. Al met al zijn jullie gewoon heel goed bezig. Wij zijn in iedergeval heel blij met jullie, dat mag ook wel eens gezegd worden!

Hans Liefers
4 June 2023

De varkenssate was aangebrand

Karin
27 May 2023

Jammer dat er bijna geen uitjes bij de patat speciaal zat verder was het eten prima

Fam. B. Erkelens
16 May 2023

Helaas dreef er wel een eetlepel frituurvet in de zak van de kroket. Deze smaakte er ook duidelijk naar en was kapot gebakken. De rest van het eten was goed van smaak en ook qua portie. Het eten hadden wij vooraf online besteld. Wij bestelden een frikandel speciaal curry, goulash kroket, kaassouflét, kroket, gewone frites, frites pindasaus.

H. Keijzer
6 May 2023

Klantvriendelijk, verademing ivm een andere cafetaria in Apeldoorn Komen afspraken na, op tijd bezorgd

F.Karens
28 April 2023

De patat was prima, frikandellen hard en droog en de kaassouffle was bijna zwart

Marie Jose
24 April 2023
Renate Zondag
14 April 2023

Porties waren erg karig Grote en middelgrote friet was echt weinig

Schut
25 March 2023

Het eten was precies op tijd klaar en smaakte goed!

Karin
24 March 2023

Het was weer heerlijk en een gezellige vrolijke bezorging

rene
19 March 2023

1 patat shoarma betaal je dan 8 euro voor en je krijg echt heel klein patat in verhouding voor geld 2 patat hete kip maar dit was zelf de verhouding daar betaal je al 9 euro voor ik vind echt duur voor mij rij ik liever volgende keer snackbar veder waar goed koper is zeker net zo goed

Michelle
10 March 2023

Patat was vrij koud maar snapte ik well vanwege het weer het sneuwde en was koud goeie bezorging aardig en snellere bezorging dan de tijd die er stond dus tevreden!

Astrid
7 March 2023

Top!

Miranda
4 March 2023
Walter
27 February 2023

De patat was goed, maar de bitterballen waren lauw.

Koen Gans
25 February 2023
Klaas de Hoop Sr
23 February 2023

goede wijn behoeft geen krans

de Graaf
2 February 2023

Wel verschrikkelijk duur geworden!

Marcel
30 January 2023

Helaas digitaal besteld, maar toch niet de juiste bestelling mee krijgen, ontbraken twee snacks en er zat een bakje saus bij die ik niet besteld had. Jammer, je gaat ook niet terug voor 2 snacks want dan is de rest koud.

Witteveen
28 January 2023

Jammer dat het broodje kipburger ook alleen broodje met kipburger was en niet zoals aangegeven met sla en saus erbij.

Theo Dekkers
26 January 2023

Extra mayonaise en curry ontbrak . Ik had dat misschien moeten ontroeren maar merkte dit bij thuiskomst.

Patrick de Jong
22 January 2023

Graag iets warmer maken was nu koud toen ik thuis was

Rianne Burgers
21 January 2023

Friet en snacks waren warm. Alles wat we hebben besteld was er. Wij hadden een fijne snackavond.

Marijn
15 January 2023

Helaas de laatste paar keer toch slecht bereidde frietje helaas, daarom deze review. Heb de frietjes graag een beetje doorbakken en geef dat vaak aan. Maar eigenlijk was het altijd prima en lekker. Maar nu toch een paar keer op rij slappe patat en niet lekker. Weet niet waar dat aan ligt, maar hoop dat het wel weer als voorheen kan worden. Gr

Christiaan
11 January 2023

Top

Rianne Zevenbergen
6 January 2023

Normaal zijn we zeer tevreden maar nu was het niet warm meer en dat was jammer.

Arne
5 January 2023

Online 35 minuten voor ophaaltijd besteld, bij ophalen moest de bestelling nog gemaakt worden, thuis aangekomen bleek hij niet compleet. Kwaliteit was goed

Christiaan
3 January 2023
Ton
2 January 2023

Prima communicatie over aanpassen tijdstip bezorging.

van Beek
30 December 2022

er waren wat groottes van bakjes omgeruild

.
29 December 2022

Alles prima in orde. Eten was goed warm en ook snel geleverd.

Christiaan Hendricks
21 December 2022

Top geleverd en alles was goed !

Erik mulder
14 December 2022

Friet was te lang gebakken. De snacks ook. Vorige keer ook al. Wordt er niet beter op. 1 ster is nog te veel. Weet niet of ik hier weer ga bestellen. Is erg achteruit gegaan. Eerder nooit geen gezeur gehad. Was altijd goed. Jammer

R de Vogel
11 December 2022
BT
24 November 2022
Sabine
21 November 2022
Michiel
10 November 2022

Een sate menu besteld, kreeg het zonder sate saus en ook geen optie om saus erbij te bestellen, slecht!!!

Brendel
7 November 2022

Sate lag op ze zijkant Voor deze 8.50€ had ik wel wat anders verwacht frikandel was zo droog dat de korst kei hard was rond uit slecht al met al

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willemsen
6 November 2022
Inge
23 October 2022

Vriendelijk en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rianne Zevenbergen
19 October 2022

Lekker en snel!!

Warger
18 October 2022

Het stond al klaar toen ik kwam, friet was koud en ik miste mijn bestelde kroket helaas.

Angelique Teunissen
16 October 2022

Vind wel dat jullie steeds minder patat in de bakjes doen ..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Talitha
16 October 2022

Patat was bijna koud en slap.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

gert
13 October 2022

snelle bezorging, kip nugets van echte kip

Bram
9 October 2022

Bestelling is regelmatig niet op afgesproken tijdstip klaar. Verder goede snacks.

Schut
3 October 2022

Heel snel bezorgd en gebracht door vriendelijke jongeman. Eten heeft goed gesmaakt en was goed warm. Het eten is altijd prima in orde, goede kwaliteit eten en vriendelijke mensen werkzaam bij Charly.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra Pomp
28 September 2022

Altijd goede ervaringen gehad met Charly, helaas vandaag niet. Online bestelling geplaatst om op te halen. Mijn man komt daar, iets eerder dan de tijd van de bestelling, geeft naam door. Bestelling was nog niet klaar, maar werd toen gemaakt. Naam werd nog een extra keer gecontroleerd. Eenmaal thuis ontdekken wij dat hij een verkeerde bestelling heeft meegekregen Ik werd gebeld door de cafetaria "wanneer komt u de bestelling ophalen want deze staat hier al heel lang klaar". Uitgelegd dat wij een verkeerde bestelling mee hadden gekregen, maar dit zo hadden gelaten en hadden genuttigd. Hierop kreeg ik direct het verwijt "dan hebben jullie een verkeerde naam gezegd". Aangegeven dat ik die kans erg klein schat.. Reactie die ik kreeg "komt u nog wel de bestelling ophalen?" Aangegeven dat wij het nut er niet van inzagen omdat wij al gegeten hadden Enige reactie die ik kreeg "Dus u wil dat wij dit weggooien?" Reacties waren erg kortaf en bot. Niet klantvriendelijk, waar eerd

gert
26 September 2022

snel en lekker en warm

Dick
25 September 2022

Sneller geleverd dan aangegeven heerlijk warm en goed van smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rianne Zevenbergen
25 September 2022

Lekker en op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert
12 September 2022

snelle levering (stond op tijd klaar), helaas waren enkele snacks wel heeeeel erg bruin. Te lang in de frituur

Steven
3 September 2022

Kroket was kapot waardoor iets leeg. Verder was het heerlijk, keurig verzorgd en ik tijd klaar.

G.Wegter
28 August 2022

Mijn vader van 94 ging een bestelling ophalen, maar reed naar het verkeerde pand zat dus dicht, dus bestelling gemist. Mijn zoon is naar de goede zaak gereden, situatie uitgelegd, en zonder problemen alsnog de bestelling mee gekregen, GEWELDIG, mijn complinent voor deze charly vestiging aan de eglantier!!

Rianne
24 August 2022

Netjes op tijd en lekker

Bas
23 August 2022

Aardig personeel en prima friet en snacks