Beoordelingen van Cafetaria Charly Apeldoorn

Recente recensies

4.0
C. de Graaf
gisteren

Ik bestel telefonisch om 17:10 uur. Om 17:45 uur kan ik het ophalen. Ik ben op tijd en het meisje achter de balie zegt “wij gaan uw bestelling klaarmaken”??? Is het nog niet klaar dan? Ik zie dat het druk is, toch na een kwartier (!) wachten vraag ik hoe het nu is met mijn bestelling. Er wordt gezegd dat een mevrouw mijn bestelling heeft meegenomen. Of ik wil doorgeven wat ik heb besteld dan zal het alsnog gemaakt worden. Waarom niet even om 17:45 uur gevraagd of de Graaf aanwezig is? Op het moment van het opnemen van de bestelling roept iemand dat de bestelling van de Graaf klaar is…….????? Nogmaals, het was erg druk daar heb ik begrip voor, toch had dit wel anders gekund.

Nicolette
15 januari 2022

Eten is prima. Online besteld maar moest bij ophalen op juiste tijd toch ruim 10 min wachten. Ter plekke bestellen was sneller gegaan.

D. Lewerissa
15 januari 2022

Wegens drukte stond de levertijd op 1:05 uur na het plaatsen van de bestelling. Geen probleem natuurlijk. Toen ik 10 minuten na de geplande levering belde bleek de bestelling nog niet eens in de maak te zijn. Dat het door drukte langer duurt is geen probleem, maar dat er dan geen contact opgenomen wordt vind ik erg klantonvriendelijk. Waarom laat ik dan mijn telefoonnummer achter? Uiteindelijk meer dan 1,5 uur na het plaatsen van de bestelling “levering zo snel mogelijk” werd het bezorgd.

Arends
15 januari 2022

Alles stond klaar! Prima

Ann
13 januari 2022

Voor het eerst bij jullie besteld. Was erg lekker, gaan we zeker nogmaals doen 👍😃. Alleen jammer dat jullie geen raspatat hebben.

Diks
12 januari 2022

Zoals altijd was het eten weer top, nu een specifieke tijd afgesproken en ook dat ging weer super!! Kortom, zoals altijd GOED!

Aart Van Der Horst
9 januari 2022

Netjes op tijd bezorgd

K
8 januari 2022

Er zat erg weinig sate saus bij het sate menu. Ook op opmerkingen word niet gereageerd.

Gouweleeuw
8 januari 2022
G. Koelewijn
7 januari 2022

Zeer snelle bezorging, prima kwaliteit bestelling!

K wissink
7 januari 2022

Er zat dit keer wel heel weinig saus bij de patat waardoor ik een kwart friet zonder saus moest eten

Kelvin
6 januari 2022

Zeer snelle bezorging en erg lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Frank
6 januari 2022

Goede smaak en snelle bezorging

Debby
3 januari 2022

Het was weer goed. Vriendelijke bezorging. Eten was goed. Alleen moesten we wel geduld hebben omdat het druk was.

Mirjam Wakkermans
2 januari 2021

Snacks te ver doorgebakken waar de patat wel iets langer gebakken had mogen worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
2 januari 2021

Helaas, na de zoveelste keer, was het niet goed! Patat wouden we graag doorbakken hebben we ook gemeld. Nou de patat was zelfs nog rauw. Kaasstengels was gewoon nog koud van binnen en de kaas was niet gesmolten. Van de hele bestelling was alleen de kaassouffle te eten, nja iig 1 ding.

Myrthe
2 januari 2021

Eten was prima maar ik vind het heel erg gek dat elk product duurder is als je het via de website besteld ipv in de winkel terwijl we het gewoon zelf hebben opgehaald. Heel ondoorzichtig en klant onvriendelijk.

M Maassen
1 januari 2021

Helaas zaten de Kaasstengels niet bij de bestelling

Piet
1 januari 2021

Volgende keer hele bestelling leveren 3 keer moeten bellen en anderhalf uur verder voordat bestelling compleet was

Ros
1 januari 2021

Friet was warm en prima op tijd bezorgd, we hadden 2,5 uur van tevoren besteld! Prima!

Albertus
31 december 2021

Wij hebben toch liever de saus over de patat… jammer

Angelique
29 december 2021

De patat was niet goed gebakken, erg slap en net niet meer rauw. We hebben veel van de patat laten staan en uiteindelijk weggegooid. De laatste tijd merken we dat de kwaliteit flink afneemt, ontzettend jammer. De bezorging was wel erg vlot! Eerder dan aangegeven stonden ze al voor de deur

Tolsma
27 december 2021

Het stond al ff klaar want de patat was goed koud terwijl ik 5 min te vroeg was

Wil de Nooij-Elsendoorn
26 december 2021
Erhard
24 december 2021

Top zaak

Stephan
22 december 2021
Suzanne
21 december 2021

Helaas vleeskroket ipv kaaskroket gekregen, niet fijn als vegetarier en weg moeten gooien. Ps contact opnemen via app of mail niet telef dank

Arjan
21 december 2021

Snel, goed en warm en super klantvriendelijk personeel....Dankjewel

H. H.
18 december 2021

Vergeten snack. Werd stuk later nog nabezord. Rest was lauw of koud. Het is wel eens beter geweest

Oevelen
17 december 2021

Het duurden anderhalf uur 😞

Amy
15 december 2021

De friet leek nogmaals opgebakken, geen verse friet in ieder geval.

G.J.J. Parren
11 december 2021

Alles prima in orde. Bij de bestelling stond vermeld dat de Ideal transactie geld kost. Waarom? Ik zag dat trouwens op de bon niet terug.

Monique
10 december 2021

Uitstekend

Ron
6 december 2021
Lianne
4 december 2021

De knakworst ontbrak bij onze bestelling.

Ingrid
3 december 2021

Altijd prima eten en snel bezorgd

Peter Kremers
30 november 2021

Prima geregeld en transparant

Hoegen
29 november 2021

Om 18.08 uur online besteld. Bezorgtijd zsm en dat het dan bezorgd wordt om 19.20 uur vind ik persoonlijk wel heeeeeeeel erg lang. Het eten verder was prima zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse
28 november 2021

Het was weer top ! Heerlijk gegeten en aardige bezorger . Een aanrader 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willie
28 november 2021

Patat was prima, maar ondanks zeer tijdig bestellen toch 10 minuten later klaar dan aangegeven ophaaltijd. Gezien Corona wil ik ophalen op het bestelde tijdstip en weg wezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
23 november 2021

Snacks waren koud en daardoor taai geworden. Saus was niet over de friet gedaan zoals ik had gevraagd in de opmerkingen. Die worden niet gelezen.niet meer voor herhaling vatbaar

Peter Hagen
20 november 2021
Martin buitenhuis
15 november 2021

Jammer dat niet alles wat besteld was er bij zat. Zo miste ik de knoflook saus en de oorlog saus. Bij de patat shoarma.

Rob
14 november 2021
André te Morsche
13 november 2021

De kaassoufflé miste. Verder geen aanmerkingen.

Marloes ijzerman
11 november 2021

Wederom snelle service en heerlijk gegeten

Denekamp
5 november 2021

Een uur van te voren besteld en dan nog voor elkaar krijgen om 20 minuten later te leveren. Moeten jullie echt beter gaan doen.

Gersrds
5 november 2021

Besteld via website voor bezorging maar komen de afspraak van bevestiging niet na waardoor je het snelste zelf kunt gaan halen en de bezorgkosten dat wordt vergeten terug te betalen. Bestelling was ook niet compleet maar wij hadden er genoeg van om hierover weer te bellen. Niet voor herhaling vatbaar.

Ami
5 november 2021

Erg zoute patat. Verder prima. Wel jammer dat er nog 10 minuten op online bestelling gewacht moest worden.

Janneke
4 november 2021

Slappe patat niet goed doorbakken......jammer

Gilbert
1 november 2021

Eten niks mis mee, maar wat een drama met bezorgen Vorige keer na 3x bellen waar me bestelling bleef na 1,5 uur telefoon terug gehad sorry, hij kon het niet vinden dus storten we je geld terug (zit je thuis met 2 kids en geen eten) Toch gisteren wederom poging gedaan en gevraagd is het erg druk? (Had geen zin om wederom zonder eten tezitten) nee hoor meneer antwoord het meisje, maar je kan op de website je bestelling plaatsen en niet telefonisch Oké, top! Ik plaats de bestelling en krijg in beeld na me betaling. Bezorgtijd 1 uur en 30 min, dus bel terug na 2 min en zeg je zei het is rustig Zeg ze ja helaas nu is het druk dus moet je het anders maar ophalen Heb het maar opgehaald maar vind het niet kunnen (zachtjes uitgedrukt) Gisteren in een volle zaak me mond maar gehouden voor fatsoen maar ben nu wel genezen van Charly Egelantier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
30 oktober 2021

Tweede keer dat er snacks missen. Geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen. U bent ons kwijt als klant.

jj.vanvoorthuizen@chello.nl
30 oktober 2021

Tjee in jaren geen patat meer gehaald. Wat is dat duur geworden. Volgende keer weer de airfryer en een blik knakworstjes. Jammer maar onbetaalbaar voor ons.

Janny
30 oktober 2021
K
27 oktober 2021
Nvt
10 oktober 2021

Ging snel en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin Jagers
9 oktober 2021

Bezorging duurde wel lang voor een simpele bestelling maar waren er wel 20 minuten voor de aangegeven tijd.

Wilma
5 oktober 2021

De patat is niet lekker en de sous zit in een bakje en er niet overheen

De Beus
2 oktober 2021

Eten besteld voor 19:45. Het werd al bezorgd om 19:20, waardoor 2 gezinsleden koud eten hadden, want die waren pas 19:45 thuis. Op tijd bezorgen is fijn, maar te vroeg niet. Als iemand een specifiek tijdstip aangeeft, zal daar een bedoeling achter zitten.

Peter 7
29 september 2021

Lekker snel en compleet.

M
28 september 2021

Patat en Milkshake goed. Alleen geen rietje en vorkje.

Dennis
26 september 2021

Zo als altijd snel, goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orlando
21 september 2021

Lekker gegeten! Echter was de bestelling niet compleet geleverd. Maar deze werd na een belletje snel nageleverd!👌

Noordegraaf
21 september 2021

helaas tot nu geen goede ervaring. Vrijwel iedere bestelling mankeert of ontbreekt iets aan. Laatste bestelling was pistolet gezond vergeten en bakje pindasaus. Pistolet werd zeer snel nabezorgd maar beleg lag in t karton naast het broodje.

Ano
20 september 2021

Er zat geen zout over de patat verder was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
19 september 2021

De patat was prima op tijd en iedereen zat te heerlijk smikkelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
18 september 2021

Er ontbrak een deel van onze bestelling, we hadden snacks van, waarschijnlijk, een andere bestelling en enkele van onze snacks waren erg droog en smaakten niet goed. We zijn beter gewend van jullie

Albertus
12 september 2021

Keurig op tijd en compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
5 september 2021
hein Kerkdijk
3 september 2021

Het bestellen via de site is erg makkelijk en het aangeven van de tijd om af te halen is ook prima. Echter het is onduidelijk in de zaak welke ingang je moet nemen de rechter of de linker. ik had mijn bestelling geplaatst met een afhaaltijd 17.50 uur. Ik was exact om die tijd in de zaak en nam de rechter ingang. na mij kwamen er nog twee klanten binnen in de linkeringang. Er werd echter niet gekeken naar binnenkomst en volgorde. Alleen de linkerrij werd geholpen. Op een gegeven moment heb ik echter gevraagd of ik ook nog aan de beurt kwam. Mijn bestelling stond al klaar maar ik was pas 17.55 uur aan de beurt. Hierdoor was de bestelling wel een beetje afgekoeld.

Debby
3 september 2021

Prima. Alles was lekker en snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Top.

Kers
30 augustus 2021

klanditie is super,.kwamen nog nabrengen zonder kosten.Was weer Top,zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henri Alleblas
28 augustus 2021

Had zacht gebakken patat gevraagd, maar had denk ik de patat gekregen die al meerdere keren was gebakken. De berenklauw was keihard en bijna geen saté saus.

Wendy
24 augustus 2021

Fijne website, werd op de hoogte gehouden van de bestelling en een verademing dat wat we hadden besteld ook daadwerkelijk aanwezig was en niet door de hele tas was geslingerd. Heel erg tevreden, gaan hier zeker vaker bestellen!

Gert
23 augustus 2021

snelle levering en lekker

Monique
21 augustus 2021

Keus voor deze cafetaria is de bezorgservice en de goede kwaliteit. Aanrader!’ Min puntje, gevraagd saus bovenop de patat. Medewerker had aangegeven dat dit bij bezorgservice niet wordt gedaan maar als ik het extra vermeld het wel kon. Helaas was dit niet het geval. Ga de volgende keer nog een keer een poging doen.

krenger
21 augustus 2021

vlees was erg hard gebakken daardoor taai en niet lekker,

Germaine
20 augustus 2021

Ik vond de bestelling goed. Alleen ik vond dat het beter in de zak en bakjes gedaan mag worden wand de saus lag door de zal en bakjes heen dat is minder.

Marian
16 augustus 2021

Super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schut
15 augustus 2021

Zeer tevreden. Lekker gegeten en bestelling was precies op tijd klaar, en goed warm. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Redmer
14 augustus 2021

Prima kwaliteit en het stond al klaar toen ik het op kwam halen

Fredericus Blankespoor
14 augustus 2021

Snelle levering! Goede producten! En het smaakte heerlijk!

Patricia
8 augustus 2021

Goed van smaak, familiezak patat had wat warmer gemogen. Aangegeven broodjes hamburger zonder saus. Helaas was ook de cheeseburger zonder saus. Leer voor mezelf voor de volgende keer. Voor een zondag snelle bezorging, vriendelijke jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bullie
3 augustus 2021
Jimmy
31 juli 2021

Patat was lekker krokant, echter was de shoarma helaas koud.

Joyce
31 juli 2021

Goed eten, alleen de milkshake is geen aanrader. Veel ijskristallen en vrijwel smaak, zonde van het geld

Jose
31 juli 2021

Erg jammer dat je ook bij een bestelling van 50 euro ons een straal van een km van de winkel nog steeds de 2,50 bezorg kosten moet betalen. Verder was het eten zoals altijd goed!

Mirella
31 juli 2021

Snel gebracht en het eten was lekker.

Jelmer
30 juli 2021

Vrij prijzig voor deze regio; zijn meer Randstad prijzen. Frites zijn standaard, niet bijzonder. Wel punctueel en eenvoudig bestellen en betalen via de site.

Anoniem
29 juli 2021

Het was weer super lekker ! Alles goed warm , topkwaliteit 👌 En wat een aardige bezorger ! Peter heet ie geloof ik

Sascha
29 juli 2021

Als je op zo bestellen drukt komt het een uur later. Vanaf betaling tot bezorging een uur verder. Eens en nooit meer.

kers
27 juli 2021

Zeer snelle levering,eten was prima

G. Weenink
26 juli 2021

Erg weinig shoarmavlees op de patat. Veel verbrand vlees en na het eten direct op de pot. Frituurvet te oud? Shoarmavlees niet lekker. Niet zo snel weer bestellen. Jammer, want erg goedkoop is het nu ook weer niet. De volgende keer zet ik zelf de frituurpan weer aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kers
20 juli 2021

Binnen de bezorgtijd,en de bestelling was naar wens

Anoniem
16 juli 2021
Nadia, Revelinyo, Samuël & CJ
11 juli 2021

Supersnel! Warm! Lekker als altijd!

Ramon
11 juli 2021

Eten was goed. Maar de bezorger was top!!!! Snel , super vriendelijk, attent . Helemaal goed !!

CG
8 juli 2021

Ik vond de friet te hard en de berehap ook te hard gebakken en de uitjes waren zwart helaas. Verder redelijk.

piet
4 juli 2021

heb te veel betaald ten opzichte van de kwaliteit..dus kwaliteit moet beter of de prijs naar beneden

J b
4 juli 2021

Elke bestelling mist er iets. Vandaag bij de bestelling als opmerking gezet dat ze de sausjes niet moesten vergeten. Die zaten er dit keer allemaal bij. Maar nu moest ik weer bellen voor een snack van een van de kinderen die er niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
3 juli 2021

Prima. Voldoende gekregen. Wel wat prijzig. Bezorging op tijd

AenS
2 juli 2021

Snel, goed en warm.....perfect weer.

Stefan
30 juni 2021

Het lag allemaal door elkaar. T was koud. En de bak patat met stoofvlees stond open. Geen mayonaise op broodje kroket. En het broodje was week en klef…

Kayser
28 juni 2021

Voor de 4e x op rij een fout in de bestelling aangezien ik niet weer zin had om te bellen en te wachten en weer apart te moeten eten heb ik het maar gelaten. Ik had naar 3x de hoop dat het nu goed zou gaan maar dit is voorlopig laatste bestelling bij de eglantier geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rienk Verwijk
28 juni 2021

Ik had een frikandel mayo/curry besteld en krijg een frikandel SPECIAAL (met uitjes)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
27 juni 2021

Was weer top! Alleen jammer dat de bij de Kidsbocen beloofde drankjes en de verrassingen boor de kleinkinderen er niet bij zaten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
25 juni 2021

Helaas al voor de tweede keer online de bestelling gedaan en niet de complete bestelling mee gekregen. Verder wel lekker en vooral snel.

Marga van den Brink
23 juni 2021

Was uitstekend de bestelling.

Jordy
22 juni 2021

Eten was goed, smaakte goed alleen was niet heel erg warm meer. Bezorger had geen wisselgeld bij terwijl ik vooraf had aangegeven waar ik mee zou betalen, gelukkig kon ik ergens nog geld vandaan toveren. Het was er wel binnen een half uur.

Haan
21 juni 2021

Alles top zoals gewoonlijk

C halewijn
20 juni 2021

Bezorging ging niet door, zelf opgehaald na overleg. Kwaliteit van het eten prima, maar slecht beoordeeld omdat dit onze 3e achtereenvolgende bestelling is die niet compleet was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
18 juni 2021

Lekker gegeten en de bezorging was prima op tijd.

Dj
17 juni 2021

Zoveelste keer dat er iets niet klopte. En dit keer geen zin meer om er achteraan te bellen!

Lisa
15 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd.

Sonja
12 juni 2021

De hamburger was vergeten erbij te doen. Na een telefoontje heel snel op gelost en bezorgd. Alles was heel lekker

Misha
9 juni 2021

Wat weinig patat en mijn shoarma rol was geen eens gaar! Waardeloos!

Jeroen
9 juni 2021

Vandaag ontbrak er wederom weer wat bij de bestelling. Dit is nu al voor de derde keer achter elkaar gebeurt. Daarnaast was de friet koud. Los nog van het feit dat we besteld hadden om om 17.30 af te halen, was het pas om 17.45 klaar, maar kon mijn zoon dus nog een keer terug. Slechte excuses over dat het druk was, dit is geen reden om keer op keer wat te vergeten.

wil
5 juni 2021

goede warme patat en een lekkere krokante 1/2 haan

Dennis
5 juni 2021

Goed zoals altijd!

Albertus
5 juni 2021

Precies op tijd Goed warm Lekker gegeten

Barry esther
3 juni 2021

Verkeerde bestelling, maar goed opgelost, maar bij de tweede bestelling waren de berenklauwen verbrand en keihard gebakken, kon het amper snijden en kauwen. Zo weggegooid. Heel jammer, de rest was goed. Maar lang nadenken of ik nog gauw wat bestel.

Joke
2 juni 2021

De eten was niet warm beetje jammer is al de 2e keer

Wendy
2 juni 2021

Snel bezorgd en in prima, warme en 'verse' staat.

Losse
30 mei 2021

Bestelling online geplaatst, prima. Bij afhalen verkeerde bestelling. Even gebeld en werd binnen 5 minuten na bezorgd. Top!

Martin
27 mei 2021
Bert
26 mei 2021
Henny
23 mei 2021

Heerlijk,vooral de gehaktbal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GP46
23 mei 2021

Er wordt bij mij steeds 25ct méér van mijn rekening afgeschreven dan er op de bon staat. Waar is dat voor?

Schut
22 mei 2021
Ck
22 mei 2021

Sate was erg hard gebakken helaas

GB
21 mei 2021

Niet vriendelijk aan de telefoon geholpen. Er werd opgenomen met hè wah! In de cafetaria stond de muziek hard aan en ze zaten duidelijk niet op klanten te wachten. Personeel stond buiten te roken. Als de kat van huis is......patat ed was ook onder de maat

Rianne Burgers
20 mei 2021

Even niet gezond doen en toch lekker eten. Het is heel fijn dat het gebracht wordt. Bezorger is erg vriendelijk.

Aart Van Der Horst
18 mei 2021

Altijd netjes op tijd bezorgd en heerlijk warm Zeker een aanrader om te bestellen

M van Zeist
18 mei 2021

Het is altijd goed van Charly, op vandaag na. Het leek wel of de patatjes de frituur niet eens hadden geraakt zo slap waren ze. Verder was het prima

Rianne
17 mei 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Monique
14 mei 2021
Winston
14 mei 2021
J bakx
13 mei 2021

4de bestelling op rij dat er wat mist in de bestelling. En dan als je belt de vraag krijgen of ik het nog nabezorgd wil krijgen.natuurlijk! Ik heb ervoor betaald!

Wouter
11 mei 2021

Voor ik het wist was mijn bestelling al klaar. Ook Altijd lekker vers !! En ook dit x niet te zuinig met de saus

Roger
10 mei 2021

Besteld voor 18:00 en exakt op tijd werd mijn naam "omgeroepen" en we hebben heerlijk gegeten. Had wel het idee dat ze vergeten waren GEEN extra zout toe te voegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
9 mei 2021

Grote bestelling, waaronder saté menu. De saté stokjes waren alle drie zwartgeblakerd. Onvoorstelbaar dat deze werd meegegeven aan de bezorger. Na telefonisch contact werd het snel opgelost en een nieuw menu geleverd. Toch helaas een hele slechte ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

------
8 mei 2021

Het was weer mooi optijd en lekker.

MM
8 mei 2021

Patat was veel te hard/ te lang gebakken

Richard
7 mei 2021

Conform tijdsaanduiding bezorgd. Patat was niet genoeg doorbakken... Slappe stukjes ertussen en bestelling kwam te afgekoeld/bijna koud bij ons aan...

schurink
6 mei 2021

eten was lauw woon 5 minuten van charly af

Kers
6 mei 2021

was ruim binnen de voorgestelde bezorgtijd,.het eten was dit keer volledig naar wens

Anneke
5 mei 2021

Super goede service en heel goed eten ze krijgen een dikke 10

Versteeg
5 mei 2021

Prima, snel en goed. Heerlijk warm en knapperig en goede kwaliteit. Een aanrader we gaan zeker vaker bestellen.

Kirsten
5 mei 2021

Geen uitjes op de frikandel speciaal en geen peper enzout en uitjes op het broodjes tarta Probeer je tebellen word er noet opgenomen

GP46
3 mei 2021

Snel en correct bezorgd. Prima service en alles goed warm.

Marco
2 mei 2021

Patat was heerlijk maar de uien van de berenklauw waren verbrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
30 april 2021

Manlief zou de volgende keer graag iets meer saus op het broodje Charly willen.

Sylvia
29 april 2021

Goede kwaliteit, geen slappe patat, eten is warm genoeg en snelle bezorging.

Marcel
27 april 2021

Sinds ze op de nieuwe locatie zitten is de kwaliteit achteruit gegaan. Vorige keer taaie frikandel speciaal, deze keer hele slappe patat. Heb de helft maar weggegooid. Ook waren ze mijn bakje mayo vergeten die ik had besteld. Hoop dat het snel weer het oude niveau wordt.

van Otterlo
27 april 2021

Snelle service Prima eten Vooral de kinderdoosjes vielen in de smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S Hertgers
26 april 2021

1745 besteld. Kon kiezen tussen tijden vanaf 1830 en ZSM. Gekozen voor ZSM, echter werd de besteling pas om 1905 bezorgd. Patat etc gelukkig wel warm en lekker, maar mede door het lange wachten bijna geen trek meer. Niks geen excuses voor vertraging. Erg jammer en maakt dat wij de volgende x eerder voor iets anders kiezen.

Nienke klaasen
26 april 2021

Ik miste mijn pindasaus dus 3,65 niet gekregen en de patat was slap dus over al niet heel goed

Roos
20 april 2021

Ik werd niet heel blij van deze bestelling. Normaal heel tevreden met Charly Eglantier, maar nu koude, niet goed gebakken friet en smakeloze snacks. Geen idee wat er aan de hand was, maar dit was niet voor herhaling vatbaar!

Sjaak
19 april 2021

Patatjes mochten iets langer gebakken worden rest was top

Monique
19 april 2021

Prima producten.Sate saus goed van smaak en dikte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haan uit zuid
18 april 2021

Altijd goede bezorging, afhandeling en contact

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
18 april 2021

3de keer op een rij dat de bestelling niet klopte.

Danny
17 april 2021

Vond de bestelling een beetje rommelig met de saus. Verder een vriendelijke bezorger. Het eten was prima. Voor de eerste keer vond ik de saus romeling maar verder te vreden.

Mo
16 april 2021

Een uur en 20 minuten stond aangegeven dat het zou duren, erg lang maar jah. Maar dan nog 15 minuten later komen, beetje jammer. Des ondanks wel weer lekker gegeten.

Waanders
14 april 2021
Veenhuizen
12 april 2021

de geleverde producten waren niet warm de kroketten waren helemaal open gebarsten

Tijmen Veldhuizen
12 april 2021

Bezorging was jammer genoeg meer dan een uur na de bestelling. Niet al het eten was warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

YaYa
10 april 2021

Super snel! Vriendelijke bezorgster!

Gerda
10 april 2021

Onlangs een bestelling gedaan deze kwam 14.45 aan. Had besteld voor 16.45 mijn fout per abuis niet goed ingevuld. Héél netjes opgelost en om 16.45 heerlijke frietjes gegeten. Nogmaals sorry was mijn fout.

Janny
10 april 2021

2 boerenpatat gehad, voor de zoveelste keer weer de patat te hard. Dit probleem vaker bij jullie gehad. Je moet geen patat wat al gebakken is, en in de bak ligt terug gooien in het vet voor de volgende besteller. Ook was het eten koud. Je betaald genoeg bij jullie dan mag ik ook kwaliteit verwachten.

Anoniem
10 april 2021

Kwaliteit goed,bezorging goed, alleen niet gekregen wat ik besteld heb broodje tataar speciaal zonder saus,gekregen met saus maar zonder uien .

Danielle
7 april 2021

Heerlijk, en keurig op tijd

Wim Waanders
6 april 2021
Brouwers
6 april 2021

Patat was minder ..veel harde stukken

Pieter
4 april 2021
Daniëla
3 april 2021

Eten was goed en optijd en nog warm

Cindy
28 maart 2021

De pinda saus was vergeten bij de hapjes en er waren er een aantal geplet en de bezorging duurde erg lang verwachte tijd was al een lange tijd maar ook nog eens 12 min later dan de verwachte bezorgtijd We hebben al veel vaker besteld en dan was alles prima in orde en verzorgd en nooit klachten en zeer tevredeb maar deze keer viel het wel een beetje tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieper
27 maart 2021

Eten en bezorging waren prima. Maar een reeds geplaatste bestelling uitbreiden ging minder. Bij het 1e telefoontje werd mij gezegd opnieuw op de site te bestellen en door te geven bij de opmerking dat het een een aanvulling was. Maar omdat ik niet aan de minimale bestelwaarde kwam (buiten het feit dat ik dan 2x bezorgkosten kreeg) heb ik nogmaals gebeld. Bij de 2e keer kon ik gewoon telefonisch aanvullen. Jammer dat dat niet meteen werd gedaan.

M.ellenbroek
27 maart 2021

Heel goed

Van Ee
26 maart 2021

De smaak van de producten was prima. Alleen zat er weinig saus op het broodje hamburger. Het was een menu, maar bij bezorging lag alles door elkaar. We zijn beter gewend van jullie.

Kleinlooh
20 maart 2021

Heerlijk gegeten weer.. altijd op tijd en het lijkt wel. alsof de patat en de snacks net het vet uit zijn... heerlijk warm !

Eah
20 maart 2021

Oorlog saus bij een patatje super niet in een bakje apart doen maar over de frites. Nu was het niet lekker.

Raymond
20 maart 2021

Bestelling stond netjes klaar op afgesproken tijdstip. Echter was de patat erg zout

Richard
19 maart 2021

Bestelling voor ophalen half uur van te voren besteld en betaald, moet vervolgens nog bijna 15 minuten wachten t.o.v. de afgegeven tijd. Geen waarschuwing dat ze het niet halen, geen enkele excuses gemaakt. De patat was net wel net niet door gebakken. De snacks en sauzen waren uitstekend, hopelijk de volgende keer beter zoals ‘van ouds’.

Sten
18 maart 2021

Eten zoals gebruikelijk goed, ook gewoon keurig op de bestelde tijd klaar!!

Bert
18 maart 2021

Goede frites en snacks. Erg handig is t bestellen online. Je kunt daarbij een tijd aanklikken. De bestelling was precies op tijd klaar. De nieuwe zaak ziet er bovendien hygiënisch en professioneel uit met o.a nieuwe apparatuur.

J. UIT A
17 maart 2021

Snel, vriendelik en smaakvol eten

Bijsterbosch
16 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten. Alleen was het even puzzelen welke bamischijf de vegetarische was. Hiervoor hebben wij gebeld en werden vriendelijk te woord gestaan. Tip gegeven om dit op het zakje te schrijven waarin de vegetarische bamischijf zit.

Louise
16 maart 2021

Eten was koud maar wel optijd bezorgd

Sylvia
28 februari 2021
Jolanda
27 februari 2021
Twa
26 februari 2021
J. UIT A
24 februari 2021

Uitstekend. Kom hier al ruim twintig jaar. Nog altijd prima kwaliteit, vriendelijk en bestelling is snel afgehandeld

Kramer
20 februari 2021
Pascalwijngaards@gmail.com
16 februari 2021

Was weer goed

Kleinlooh
14 februari 2021

Snelle service en heerlijk warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce Bakx
14 februari 2021

De bezorger is erg aardig daar ligt niet aan. Maar voor de zoveelste keer was er iets vergeten in de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. klein Goldewijk
13 februari 2021

Helaas was de vega bami schijf niet om op te eten. Hij was erg donker en open gebarsten .

Dennis
8 februari 2021

Echt heel erg goed, heel constant qua kwaliteit. Leuke gasten ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kayser
5 februari 2021

Weer de satesaus vergeten erg jammer

Erik
30 januari 2021

Top. Lekker. En optijd. Super

Mark Zonne
29 januari 2021

Was heerlijk mannen!!! Super snel bezorgd door topper Tarik!! Tot snel weer!!

Lianne
29 januari 2021

Perfect! Supersnelle levering en alles lekker warm! Vriendelijke dame aan de deur! Top!

Dennis
28 januari 2021

Bezorging optijd! Aardige bezorgster, en het eten was goed dank jullie wel! :)

Teleurstelling
27 januari 2021

Het personeel was zeer onvriendelijk. En deed geen enkele moeite om met de klant in contact te zijn.en hadden meer aandacht voor zichzelf.

marjs
27 januari 2021

perfect zoals altijd

Hobelman
24 januari 2021

Niet compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly Croes
24 januari 2021

Altijd vers en lekker. Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
23 januari 2021

Erg lekker :)

Angelique Smits-Veenstra
19 januari 2021

ik had broodje warm vlees speciaal de uitjes en de pinda saus zaten er bij maar het gebakken eitje niet zoals op de foto website! toch was de kwaliteit van het broodje warmvlees speciaal goed en erg lekker maar met dat eitje specialer geweest.

Hanneke
18 januari 2021

Kwaliteit was minder dan we gewend zijn. Bij de kroketten hadden we het idee dat we onze mond vol hadden met droog paneermeel.

Jair Janga
18 januari 2021

Ik heb de laatste twee keren met het bestellen problemen gehad. Een keer een snack helemaal niet gehad en de afgelopen keer waren de aantallen door elkaar gehaald. Aan de kwaliteit van de producten geen twijfel dat is gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
16 januari 2021

Pindasaus was lauw. Mondkapjes worden niet goed gedragen. Er wordt zonder handschoenen gewerkt.

Kl
16 januari 2021

Patat, berehap en de sate waren niet echt warm. We zijn beter van jullie gewent

Kleinlooh
15 januari 2021

Ontzettend lekker hoor! Maar vanavond puntje van kritiek... Maar het viel ons echt op dat er dit keer veel minder friet in de zak voor 4 pers zat. We bestellen echt regelmatig en elke keer hebben we over. Nu helaas te weinig.

Erica Krijnen
13 januari 2021

Supersnelle bezorging! We zaten binnen 15 minuten te eten.

Adri
12 januari 2021

Altijd tevreden.

Corinne Marsman
10 januari 2021

Vlees was best wel taai en volgens mij had ik een light/max/zero cola besteld (maar daar kan ik ook een fout hebben gemaakt) Friet was lekker en bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan en Simone
10 januari 2021

Goed snel en warm, binnen een kwartier bezorgd. Bezorger zeer vriendelijk. Top

Groters
7 januari 2021

De hoeveelheid frites wordt steeds minder. Je kunt de frietjes van 1 portie inmiddels tellen! Jammer

Erica
6 januari 2021

Prima, snel bezorgd en het was lekker.

Eduard
5 januari 2021
Mari
3 januari 2020

Snelle levering nog heel heet en menu compleet prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda warger
2 januari 2020

Zoals altijd prima, beetje aan de koude kant. Ik miste wel mn bakje mayonaise die ik wel had besteld.

anoniem
2 januari 2020

prima eten.. niet te duur.. bezorgen ging niet helemaam vlekkeloos onlangs de beschrijving.. maar al met al door de technologie van tegenwoordig goed terecht gekomen..😊

kers
29 december 2020

Alles prima naar wens binnen de tijd bezorgd en het eten smaakte heerlijk

Casper Lindenburg
29 december 2020

Eten was goed zoals we gewend zijn. Helaas ook zoals we gewend zijn shaslick was groente zwart en verbrand net zoals de uien op de cheeseburger. Helaas al meerdere keren aan Balie aangegeven tijdje goed gegaan maar dan weer zelfde probleem.

doornbosch
29 december 2020
Li
27 december 2020

Helaas miste er voor de 2e keer op rij iets. De vorige keer ontbrak de saus en een patat (werd gelukkig nageleverd) maar vandaag ontbraken de kipfingers..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ck
24 december 2020
Jerry
21 december 2020

Prima service .snel en warm afgeleverd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fk
20 december 2020

Snelle goede levering. Eten wordt altijd warm(heet) afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
20 december 2020

patat was slap en soft. Shoarmavlees is waarschijnlijk door het frituur gehaald om op te warmen of zo. prijs kwaliteit niet in verhouding.

Sandra Kers
17 december 2020

Helaas was de eerste bestelling afgelopen Zondag helemaal top. Nu gisteravond hebben webeen bestelling gedaan en de satesaus ontbrak en de friet lag door de zak heen,bij de friet waren meerdere harde stukken ,de shoarma was minimaal.

Schut
14 december 2020

Snelle levering

Sanny
14 december 2020

Goed bezorgd,eten was goed binnen de tijd,smaakte heerlijk! Dank jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijomi
13 december 2020
F.R. Ietje
12 december 2020

Zat haast geen zout op de patat en had weinig smaak. Uien van berehap smaakte chemisch.

Robert
8 december 2020

Lekker snel geleverd en erg goed te kanen

Otto
5 december 2020

Goede producten en prima sfeer en vriendelijk personeel toppie

Kleinlooh
3 december 2020

Heerlijk!

Melanie
3 december 2020

Het eten wordt altijd snel bezorgd, is nog heet als het aankomt en de bezorging is altijd vriendelijk!

Wim van Beers
30 november 2020

Bestelling o.a. 2 patat speciaal en gezinszak 2 personen. Is uitgevoerd als 2 gezinszakken 2 personen. Jammer voor de kinderen die patat speciaal besteld hadden. Ik heb dus 1.80 euro te veel betaald. Doe die maar in de fooienpot van jullie bezorgers. Succes verder in deze coronatijden.

Kim
30 november 2020

Super snel bezorgd en zoals altijd was alles weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dion
28 november 2020

Had andere saus gevraagd op de kipburger. Helaas standaard saus

Isa
28 november 2020

We vonden het erg lekker hoor.

De Graaf
24 november 2020
Ineke Wijngaards
23 november 2020

Online besteld, ophalen en naar huis, ideaal En niet onbelangrijk glutenvrije snacks, heerlijk!

C. Speldekamp
22 november 2020

Prima eten; geen opmerkingen.

Johan
22 november 2020

Een van de medewerkers kwam nog achter mij aanrennen om een missende bamischijf in het tasje. Fijn dat ik die toch nog mee naar huis kon nemen 😁

Anneke Bosker
20 november 2020

Op tijd en nog goed warm

M.J. van Norel
19 november 2020
Sabrina
16 november 2020

Smaakte goed, en friet was voldoende aanwezig👍

Monique
14 november 2020

Zorgvuldig ingepakt. Snel bezorgd, warm ! Heerlijk gegeten!

Booij
14 november 2020

Duurde wat langer vanwege drukte deze keer Altijd nette en vriendelijke bezorgers !

Bos
13 november 2020

Toppie weer 👍

Daan
13 november 2020

Vrij prijzig. Verder wel ok.

Jenna
13 november 2020

Helaas heb ik inplaats van mijn kastenstengels een bak satesaus gekregen. Vervolgens geprobeerd contact op te nemen met jullie en helaas nooit iemand aan de lijn gekregen omdat jullie alleen maar in gesprek waren.

Miranda
13 november 2020

Super goed! Het eten was goed warm en lekker!

Lies
12 november 2020

Het wordt saai... Maar toch zeg ik weer: Super!

Eva
9 november 2020

Erg snel bezorgd, 20 minuten na plaatsen bestelling. Vriendelijke bezorgster. Alles klopte, friet snacks shake. Had al weken zin in patat, beviel erg goed.

Jamie
7 november 2020

Netjes optijd, maar we misten een snack bij onze bestelling.

Conny
5 november 2020
B.T.
4 november 2020
Dick
2 november 2020

Goede kwaliteit en prima app. Dat is Charly Eglantier.

hendriks
31 oktober 2020

We gaan hier altijd heen prima service en kwaliteit maar nu gekozen voor bezorging omdat mijn man werkt in de zorg met covid cliënten.

Fred
31 oktober 2020

Altijd lekker goed en snel

M. klein Goldewijk
31 oktober 2020

Ik ontmoette een zeer vriendelijke bezorgster bij de voordeur. Chapeau !!!

Sabrina
29 oktober 2020

Eten en bezorging was goed. Alleen opletten met bestelbon dat alles in de zak komt, ik miste namelijk een patat zonder.

Pascal
29 oktober 2020

Prima. Goed op temperatuur

Petra Gerritsen
27 oktober 2020

Bestelling stond keurig op tijd klaar

C.A
24 oktober 2020

Gewoon weer lekker. Alleen jammer dat de kortingscode zo kort gebruikt kan worden.

Redmer
23 oktober 2020

Snelle levering en lekker eten, top!

Bente
23 oktober 2020

Eten was lekker en heel snel bezorgd.

BSO
20 oktober 2020

Hele grote bestelling voor 35 personen, de patat was er weinig in verhouding tot het aantal personen. Bij opmerking gevraagd om plastic bakjes, helaas niet meegeleverd op zo’n grote bestelling. Snacks waren goed.

DM den Braber
18 oktober 2020

De patat had langer gebakken moeten worden. Normaal was dit ook het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Drosterij
17 oktober 2020

Besteld en binnen no time bezorgd top service

Marga van den Brink
14 oktober 2020

Beter dan afgelopen zaterdag toen we oude gebakken patat kregen.

Lies
7 oktober 2020

Alles weer super!

Willy
26 september 2020

Zoals altijd......PERFECT

Jeroen
25 september 2020
Vermeulen
24 september 2020

De hotwings waren net niet meer bevroren vanbinnen. Ben ik niet gewend van jullie.

Marc Warburg
19 september 2020

Goed snel en heerlijk!!!!

Lies
18 september 2020

Weer super snel en dan ook nog eens lekker. Bedankt!

Marijn
11 september 2020

Op tijd, kompleet en lekker. Maar niet te vaak heh!

jeroen
10 september 2020

keurig op tijd was bestelling klaar

Kleinlooh
6 september 2020

Elke keer weer net zo warm en zo lekker. Super tevreden met de bezorg service van Charlie!

Hanneke
5 september 2020

Snel bezorgd. Alles lekker warm. Berehap erg droog/doorgebakken

Schut
27 augustus 2020
Virginia Albertsz
22 augustus 2020

Super goed en snel. Complumentje.

Milena
20 augustus 2020
Marja Hamelinck
13 augustus 2020

Het eten was erg slordig alsof het door elkaar was geschud waardoor alle sauzen half uit de bakjes waren gevallen.

Janssen
7 augustus 2020
Driessen
2 augustus 2020

Super kwaliteit en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.A.
1 augustus 2020

Het was weer erg lekker, alleen de patat was volgens ons een ‘Klein’ ipv ‘middel’. Zo’n klein beetje. Zijn we niet gewend.

Fam Stein
31 juli 2020

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, foutje in de bestelling goed opgelost.

Ferdinand
13 juli 2020

Ons patatje en met name "tje" was niet voldoende en wij hebben betaald voor een patat middel. Wij vragen ons af wat je dan krijgt voor een patat klein. Blijft er dan wel iets te eten over. Voor die € 2,90 hadden wij wel meer patat verwacht. Daarbij betaal je bezorgkosten en wordt het woord fooi genoemd en dat vinden wij niet kunnen. Een fooi geef je spontaan en niet als er van te voren al een opmerking over wordt gemaakt. Jammer.